Dobrodošli

AC BLOK SARAJEVO

Dobrodošli u AC Blok Sarajevo, sa svojim PEUGEOT koncesionarom.

Kompanija Blok d.o.o. pod ovim imenom posluje od 2004. godine, kao nasljednik kompanije Verano Motors Sarajevo d.o.o., koja je počela sa radom 2002. godine kao koncesionar PEUGEOT-a u Sarajevu.

Od 2002. godine do danas kompanija posluje isključivo kao zastupnik i distributer brenda PEUGEOT, te je postala prepoznatljivo ime na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i u regiji kao pouzdan Peugeot partner u pogledu prodaje i servisiranja vozila.

Pored toga, kompanija je od 2010. godine generalni uvoznik za PEUGEOT MOTOCYCLES France, koji se bavi proizvodnjom i distribucijom motocikala, motocikala, skutera i bicikala.

Posljednjih godina ulagali smo u naše objekte, u naše zaposlenike, te smo nastojali našim klijentima pružiti što kvalitetniju uslugu. Iz godine u godinu radili smo na unapređenju poslovanja i kvaliteta naših usluga, što je rezultiralo izgradnjom modernog poslovnog prodajno-uslužnog centra u Sarajevu, na preko 2.400 m2, koji je urađen po svim Peugeot standardima i potrebama. savremenog čoveka.