Dobro došli

AC BLOK SARAJEVO

Dobrodošli na AC Blok Sarajevo, kod Vašeg PEUGEOT koncesionara.

Kompanija Blok d.o.o pod ovim imenom posluje od 2004. godine, kao nasljednik kompanije Verano Motors Sarajevo d.o.o koja je kao koncesionar PEUGEOT u Sarajevu počela sa radom 2002. godine.

Od 2002 godine pa do danas, kompanija isključivo posluje kao zastupnik i distributer marke PEUGEOT, te je postala prepoznatljivo ime na tržištu Bosne i Hercegovine, ali i u regionu kao pouzdan Peugeot partner u pogledu prodaje i servisiranja vozila.

Osim toga, kompanija je od 2010. godine i generalni uvoznik za kompaniju PEUGEOT MOTOCYCLES Francuska, koja se bavi proizvodnjom i distribucijom motora, motocikala, skutera i bicikala.

Proteklih godina ulagali smo u naše kapacitete, i u naše zaposlene, te smo nastojali pružati našim klijentima najkvalitetniju moguću uslugu. Godinu za godinom smo radili na unaprijeđenju našeg poslovanja i kvalitetu naših usluga, što je rezultiralo i izgradnjom modernog poslovnog prodajno-servisnog centra u Sarajevu, na preko 2.400 m2, koji je napravljen u skladu sa svim standardima Marke Peugeot I potrebama modernog čovjeka.